Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
TM6 TM5

Lauch-Polenta mit Marroni-Topping

4.3 (81 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • 350 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (4 cm)
  • 30 g Butter
  • 250 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
  • 1 Knoblauchzehe, gepresst
  • 1000 g Wasser
  • 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • 80 g Speckwürfeli
  • 200 g Marroni, tiefgekühlt, aufgetaut und halbiert
  • 3 EL Wasser
  • 4 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
586 kJ / 140 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten