Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
-
175
g Ruchmehl
of 180 g Weissmehl - 80 g Butter, in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Gemüse zerkleinern und Fertigstellung
- 500 - 600 g gemischtes Gemüse z.B. (Zwiebeln, Lauch, Karotten, Zucchetti, Staudensellerie, Krautstil, Spinat, Kürbis, Brokkoli) in Stücken 2 cm
- 1 - 2 Knoblauchzehen (optioneel)
- 150 g Milch
- 125 g Vollrahm
- 1 Ei
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
100
g Gruyère, zerkleinert oder gerieben (siehe Tipp)
(optioneel)
of 100 g Käse (alle Sorten), zerkleinert oder gerieben (siehe Tipp) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Käsewähe
50min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Apfelwähe
1h 15min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Risotto Cinque P
30min
Bündner-Spätzli
45min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Kartoffelstock nature
55min
Peperoni-Risotto
35min
Berner Zopf
1h 45min