Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 2 Prisen Salz
- 50 g Schalotten
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig
- 2 Bundzwiebeln mit dem Grün
- 200 g Hartweizenkörner, parboiled (z.B. Ebly)
- 150 g Karotten
- 150 g Radieschen
- 150 g Zucchetti
Vinaigrette
- ¾ TL Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
1
TL Zucker
of 1 TL Honig - 50 g Wasser
-
70
g Rotweinessig
of 70 g Weissweinessig - 130 g pflanzliches Öl
Fertigstellung
- 265 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
-
Rotweinessig zum Abschmecken
of Weissweinessig
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9452.6 kJ / 2259.2 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 249.7 g
- Vetten
- 138.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 7113.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirsesalat im Glas
1h
Käse - Gipfeli
40min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Gemüsewähe
1h
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Kartoffelstock nature
55min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min
Gemüse-Couscous-Strudel mit Joghurtsauce
50min