Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
TM6 TM5

Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse

4.5 (116 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g Lauch, in Stücken (3 cm)
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 EL Olivenöl
  • 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli Kochzeit 20 Minuten)
  • 400 g Apfelsaft
  • 300 g Wasser
  • 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • 2 Äpfel, rotschalig, in Schnitzen
  • 300 Ziegenweichkäse (Tendre Bûche), 150 g in Stücken (1 cm), 150 g in Scheiben
  • 20 g Butter, in Stücken
  • 4 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2531 kJ / 603 kcal
Eiwitten
17.5 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
38 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten