Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli Kochzeit 20 Minuten)
- 400 g Apfelsaft
- 300 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Äpfel, rotschalig, in Schnitzen
- 300 Ziegenweichkäse (Tendre Bûche), 150 g in Stücken (1 cm), 150 g in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2531 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Randen-Suppe
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Kürbisrisotto
35 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min