Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Meerrettich, frisch, geschält, in Stücken
- 200 g rote Zwiebeln, halbiert
- 500 g Champignons, frisch, kleine, halbiert
- 1 EL Olivenöl
- 200 g Saucen-Halbrahm, 25% Fettgehalt
- 3 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1200 g Wasser
- 300 g Maisgriess, mittelfein (4 Min.)
- 125 g Frischkäse nature
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 1 Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Penne-Pot
30 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1h 30min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Munder Safranrisotto
45 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min