Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 250 g Chicoree
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis (z. B. Arborio)
- 900 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 125 g Frischkäse mit Meerrettich
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Penne-Pot
30 min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Kürbisrisotto
35 min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Wirz-Pasta
35 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min