Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Koriander, frisch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Nasi goreng
50min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Graupenrisotto mediterran
50min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Tomatensauce für jeden Tag
30min
Gnocchi Tricolore
35 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Linsenbraten
1h 55min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min