Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
200
g Randen, roh, geschält, in Stücken (2 cm)
of 200 g Randen, gekocht, geschält, in Stücken (2 cm) - 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Dinkelkörner (Kochzeit 13 bis 15 Minuten) siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Bund Basilikum, frisch (siehe Tipp)
- 60 g Rahm
- 2 EL Hefeflocken
- 20 g Haferflocken
- 50 Käse, gerieben z. B. Parmesan, Sbrinz oder Gruyère (optioneel)
- 50 g Käse, gerieben z. B. Parmesan, Sbrinz oder Gruyère (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2079.2 kJ / 496.9 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Linsensalat mit Randen und Feta
30min
Gemüsewähe
1h
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Linsendal
35 min
Polenta mit Pilzragout
45min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Kürbis Curry
30min