Randen-Dinkel-Risotto

Randen-Dinkel-Risotto

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Randen, roh geschält, in Stücken (2 cm)
    200 g
    200 g Randen, gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
  • Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
    40 g
  • Dinkelkörner (Kochzeit 13 bis 15 Minuten) siehe Tipp
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    5 Prisen
  • Basilikum, frisch (siehe Tipp)
    1 Bund
  • Rahm
    60 g
  • Hefeflocken
    2 EL
  • Haferflocken
    20 g
  • Käse, gerieben (optioneel) z. B. Parmesan, Sbrinz oder Gruyère
    50
  • Käse, gerieben (optioneel) z. B. Parmesan, Sbrinz oder Gruyère
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17.6 g
Calorieën 2079.2 kJ / 496.9 kcal
Vetten 20.3 g
Koolhydraten 66.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...