Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 260 g Tofu nature, in Würfeln (5 mm)
- 1 EL Sonnenblumenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Zimt
- 1 TL Cayennepfeffer
- ½ TL Salz
Rotkabis
- 400 g Rotkabis, Strunk entfernt, in Stücken (3 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¾ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Salz
- 20 g Apfelessig
- 320 g Blätterteig, 1 Stück, rechteckig ausgewallt (25 x 42 cm)
- 2 TL Nussmus (z.B. Mandel- oder Cashew-Mus)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2495.1 kJ / 596.4 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 Min
Caponata Siciliana
30 Min
Kürbis-Reistopf (2 Portionen)
50 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Mediterrane Gemüsepfanne
30 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Linsensalat
30 Min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 Min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min