Caponata mit Linsen

Caponata mit Linsen

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
8 Portionen

Ingrediënten

  • Auberginen in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Fenchel in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln geviertelt
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Basilikum, frisch Blätter abgezupft
    20 g
  • Rispentomaten geviertelt
    300 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    150 g
  • Aceto balsamico
    25 g
  • grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
    170 g
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Pinienkerne
    30 g
  • Mandelstifte
    30 g
  • Stangensellerie in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
    200 g
  • Peperoni in Würfel (1 cm)
    250 g
  • roter Peperoncino (optioneel) in Stücken (0.5 cm)
    1
  • Oliven ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
    50 g
  • Kapern in Essig, abgetropft
    25 g
  • Rosinen (optioneel)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 465 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 922 kJ / 220 kcal
Vetten 9 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...