Caponata mit Linsen
TM6 TM5

Caponata mit Linsen

4.4 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
  • 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
  • 1 ½ TL Salz
  • 30 g Olivenöl
  • 200 g Zwiebeln, geviertelt
  • 2 Knoblauchzehen
  • 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
  • 300 g Rispentomaten, geviertelt
  • 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
  • 150 g Wasser
  • 25 g Aceto balsamico
  • 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 30 g Pinienkerne
  • 30 g Mandelstifte
  • 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
  • 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
  • 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (optioneel)
  • 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
  • 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
  • 20 g Rosinen (optioneel)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
922 kJ / 220 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
8.4 g
Natrium
465 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten