Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Weizenmehl
- 120 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Wasser, kalt
- ½ TL feinkörniges Salz
Füllung und Zubereitung
- vegane Margarine
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Eiersatz
- 60 g Wasser
- 400 g Seidentofu, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 2 EL Hefeflocken
- 1 EL Speisestärke
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut abgetropft, grob zerkleinert (siehe Tipp)
- 2 EL Paniermehl, vegan
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 30 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Linsendal mit Spinat
35min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 godz.
Linsenbraten
1 Std. 55 Min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 godz.
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 godz.
Süsse oder herzhafte Pancakes
35min
Focaccia mit Oliven
2h 20min