Apparaten en accessoires
Bohnen-Burger (vegan)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa-Broccoli-Gratin
1u. 10min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Dhal
40min
Hummus
10min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6u. 10min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1u. 10min
Hummus
5min
Chili non Carne
1u.
Brot mit Gemüse-Topping
40min
Veganer Bohnenburger
1u. 20min
Soja-Bolognese-Sauce
40min
Linsen-Lasagne
2u.