Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g Parmesan, in Stücken (2–3 cm)
- 300 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Pizzamehl
- 10 g Salz, nach Belieben
- 250 g Kartoffel, geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)
- 1 - 2 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler Magronen
45 min
Basler Fastenwähe
2 godz.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Brownies
45 min
Linzer Torte
1 godz.
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Beerencake
1 godz. 15 min
Schoggi-Cookies
30 min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min