Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Trenette mit Pesto
45 min
Risotto milanese
30 min
Nasi goreng
50 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min