Crevettencurry mit Topinambur

Crevettencurry mit Topinambur

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten halbiert
    100 g
  • roter Chili, frisch halbiert
    1
  • Koriander, frisch
    1 Bund
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Sesamöl, geröstet
    40 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 TL
  • gelbe Currypaste
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • rote Peperoni in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Tomatenpüree
    70 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose
  • Öl zum Braten
  • Topinambur-Wurzel in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
    200 g
  • Salz zum Würzen
  • Curry, gemahlen zum Würzen
  • Tiefseecrevetten, tiefgekühlt aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
    700 g
  • Zitronensaft
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2091 kJ / 500 kcal
Vetten 32 g
Vezels 8.2 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...