Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 roter Chili, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander, frisch
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz
- 200 g rote Peperoni, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenpüree
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur-Wurzel, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry, gemahlen zum Würzen
- 700 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2091 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dhal
40 min
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Peking Chicken
45 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Thai-Nudelsuppe
35 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min