Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Cervelat
1h
Aprikosenwähe
1h 10 min
Stroganoff
45min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Älpler Magronen
45min
Bündner Gerstensuppe
55min
Bündner Capuns
35 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Spinatwähe
55min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min