Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler Magronen
45min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Älpler Magronen
45min
Bündner Gerstensuppe
55min
Gerstensuppe
1h 20min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Spinatwähe
55min
Berner Rösti
40min
Züri-Gschnätzlets
50min