Rosenkohl-Risotto mit Speck

Rosenkohl-Risotto mit Speck

4.6 149 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gruyère in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Rosenkohl davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
    500 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    2 EL
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
    300 g
  • Wasser
    700 g
  • Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Tranchen Bratspeck
    8
  • Butter
    20 g
  • Zitronensaft
    ½ EL
  • Pfeffer nach Bedarf

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16.1 g
Calorieën 2661 kJ / 636 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...