Rosenkohl-Risotto mit Speck
TM6 TM5

Rosenkohl-Risotto mit Speck

4.6 (122 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
  • 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 EL Olivenöl
  • 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
  • 700 g Wasser
  • 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 8 Tranchen Bratspeck
  • 20 g Butter
  • ½ EL Zitronensaft
  • Pfeffer, nach Bedarf

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2661 kJ / 636 kcal
Eiwitten
16.1 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten