Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 700 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Tranchen Bratspeck
- 20 g Butter
- ½ EL Zitronensaft
- Pfeffer, nach Bedarf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Cervelat
1h
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Älpler-Gratin
50 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min