Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 270 g Blätterteig, ausgerollt (ca. 24 x 40 cm)
- 150 g Käse, mittel-hart, in Stücken (3 cm) (z. B. Gruyère oder Gouda)
- 150 - 170 g Artischockenherzen, aus der Dose, abgetropft
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- 2 Eier
- 20 Basilikumblätter, in dünnen Streifen
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Knusprige Focaccia
2j 10 menit
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2j
Gemüsetatar
25 min
Rosmarin Focaccia
2j 30 menit
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 menit
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1j
Spaghettini mit Peperoni
50 menit
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45 min
Peperoni-Risotto
35 Min