Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinieren der Pouletschenkel
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 EL Limettenschale
- 150 g Sweet-Chili-Sauce
- 20 g Limettensaft
- 40 g Sojasauce, hell
Grillieren und Salat
- 20 g Korianderblätter, frisch (1 grosse Handvoll)
- 250 g Weisskabis, in Stücken (3-4 cm)
- 250 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 30 - 40 g Reisessig, nach Geschmack
- 15 g Sesamöl
- 1 TL Zucker
- 1 - 2 TL Meersalz, nach Geschmack
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Bestreichen des Grills
- 50 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1710.3 kJ / 407.5 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 3.2 mg
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Eier-Tatar
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10min
Poulet-Stroganoff
50min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Kartoffelstock nature
55min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min