Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chili-Limetten-Poulet
- ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
-
1
Jalapeño Chili, halbiert und entkernt
of 1 grüne Chilischote, halbiert und entkernt - 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 1 TL Salz
- 130 g Limettensaft
- 115 g Olivenöl
- 2 TL Agavendicksaft
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Pouletbrüste, ohne Haut, ohne Knochen
- pflanzliches Öl zum Bestreichen des Grills
Blumenkohlreis
- 510 g Blumenkohl, in Röschen
- 570 g Wasser
-
100
g Feta, zerbröckelt, zum Garnieren
of 100 g Pecorino Romano, zerbröckelt, zum Garnieren - Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette, in Spalten, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 465 mg
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Poulet-Stroganoff
50min
Kerala Fisch Curry
30min
Butter Chicken
50min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 Std. 5 Min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h