Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 21.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30 min
Egli-Knusperli
1 Std.
Vitello tonnato
25h 30min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2 godz. 45 min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1 Std. 35 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min