Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Schinkenwürfel, roh
- 400 g Champignons, frisch
- 300 g Rindsfond
- 2 Zweige Rosmarin, frisch
- 1 Zweig Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2725 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Stroganoff
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Rindsvoressen
1h 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Züri-Gschnätzlets
50 min