Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 600 - 700 g Poulet, in Stücken (Pouletschenkel, Pouletbeinchen, Brust, in Stücken von je 4-5 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 4 Zweigchen frische Petersilie, gewaschene und getrocknete Blätter, und etwas mehr zum Garnieren
- 150 g Wasser
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Safranfäden
- ½ TL Paprika edelsüss
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Zimt
- 1 TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Oliven, alle Sorten, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Fisch Curry
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Poulet-Pilaw
45 Min
Pouletcurry
35 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Kerala Fisch Curry
30 Min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min