Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 600 - 700 g Poulet, in Stücken (Pouletschenkel, Pouletbeinchen, Brust, in Stücken von je 4-5 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 4 Zweigchen frische Petersilie, gewaschene und getrocknete Blätter, und etwas mehr zum Garnieren
- 150 g Wasser
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Safranfäden
- ½ TL Paprika edelsüss
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Zimt
- 1 TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Oliven, alle Sorten, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Coq au vin
2h
Gulaschsuppe
1h 5min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Rindsstroganoff
45 min