Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (optioneel)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (optioneel)
of 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (optioneel) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1u. 35min
Poulet mit Kartoffelstock
1u. 15min
Japanisches Chicken-Curry
55 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Zitronenpoulet
50 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Rindsstroganoff
45 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1u. 30min