Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (optioneel)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (optioneel)
of 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (optioneel) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Thon
35 Min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Griechischer Eintopf
45min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Kartoffelsalat
8h 45min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Knoblauch-Champignons
20 min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Russischer Salat
1h 15 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15 min