Poulet auf roten Peperoni
TM31 TM5 TM6

Poulet auf roten Peperoni

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Knoblauchzehe
  • 40 g Olivenöl, nativ
  • 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
  • 1 Zweigchen frisches Basilikum
  • 2 TL feinkörniges Salz
  • 1 Zweigchen frischer Thymian
  • 1 Zweigchen frischer Rosmarin
  • 1 Prise roter Chili, alle Sorten (optioneel)
  • 1 getrocknetes Lorbeerblatt
  • 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
  • 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
  • 100 g Lagerbier
  • 50 g Gemüse-Bouillon (optioneel)
    of 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (optioneel)
  • 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
996 kJ / 238 kcal
Eiwitten
22.7 g
Koolhydraten
4.2 g
Vetten
14.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten