Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g Schalotten
of 1 Knoblauchzehe - 1 Zweigchen frischer Rosmarin, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ, nach Belieben
- 20 g Karotten, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Sellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 180 g weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser
- ½ TL feinkörniges Salz
- 100 g Vollkorn-Pasta, getrocknet (z. B. Fusilli, Macaroni, Penne, etc.)
- 60 g Krevetten, roh, geschält (optioneel)
- Olivenöl, nativ
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Poulet-Pilaw
45 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1hod.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min