Vollkorn-Pasta mit Kichererbs-Crème und Crevetten

Vollkorn-Pasta mit Kichererbs-Crème und Crevetten

2.4 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    20 g
    1 Knoblauchzehe
  • frischer Rosmarin Blätter gewaschen und getrocknet
    1 Zweigchen
  • Olivenöl, nativ nach Belieben
    30 g
  • Karotten in Stücken (3-4 cm)
    20 g
  • Knollensellerie in Stücken (3-4 cm)
    20 g
  • Kichererbsen, gekocht abgetropft
    180 g
  • Wasser
    200 g
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Vollkorn-Pasta, getrocknet (z. B. Fusilli, Macaroni, Penne, etc.)
    100 g
  • Krevetten, roh (optioneel) geschält
    60 g
  • Olivenöl, nativ
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen (optioneel)
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1987 kJ / 475 kcal
Vetten 24 g
Vezels 9 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...