Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Jungspinat, frisch
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen, rot, ohne Blätter (ca. 300 g)
- ¾ TL Salz
- 200 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g pflanzliches Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 642 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensuppe mit Quark
25 Min
Sattmacher-Salat
40 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Fitness-Salat
10 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Zucchetti-Omelette
40 min