Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Jungspinat, frisch
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen, rot, ohne Blätter (ca. 300 g)
- ¾ TL Salz
- 200 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g pflanzliches Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 642 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirz-Pasta
35 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1h 30min
Knusperchips mit Guaçamole
1h