Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
of 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min.
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min
Penne alla Puttanesca
35 min.
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
30min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Penne all'Arrabbiata
20 min.
Klassische Lasagne
2h
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min.
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min.
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min.