Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 25 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Knoblauchsalz
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 150 g Gouda, in Stücken
- 2 Zweigchen Dill, frisch, gut abgetropft
- 150 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 1 hartgekochtes Ei hart gekocht, gepellt, geviertelt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g geräucherter Lachs, in Tranchen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2716 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Spaghetti Carbonara
35min
Gulaschsuppe
1h 5min
Klassische Lasagne
2h
Klassische Lasagne
2u. 5min
Crevettencurry
35min
Griechischer Salat
25min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min