Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl, nativ
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- 250 g Fontina, in Scheiben
- 20 Scheiben Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Thon
35 min
Blumenkohlgratin
55 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Lauchwähe mit Schinken
1 godz. 45 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Bananensplit-Frappé
15 Min
Älpler-Gratin
50 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min