Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gewürztes Paniermehl
-
50
g Brötchen
of 50 g Weissbrot - 1 Knoblauchzehe
-
5
Zweigchen Koriander
of 5 Zweigchen frische Petersilie
Drei-Gänge-Menü
- 250 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Zucchetti, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Lauch, nur der weisse Teil, in Scheiben
-
500
g Pouletbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (10 cm x 1 cm)
of 500 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (10 cm x 1 cm) - 2 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer
- 2 Zweigchen frischer Thymian (optioneel)
-
1
Apfel (alle Sorten), geachtelt
of 1 Birne, geachtelt -
1
EL Zucker
of 1 EL Honig - ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 Zitronenschale
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 650 g Wasser
- 120 g Langkornreis
Béchamelsauce
- 250 g Milch
- 20 g Mehl
- 10 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Gemüseragout aus dem Varoma mit Omelette
30 Min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1h 15min
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 Min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Geen beoordelingen
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min