Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Trutenfleisch, ohne Knochen, ohne Haut
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Vierteln
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 1 Ei
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Gemüsebouillon, Granulat
- 100 g Wasser
- Öl, zum Anbraten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10min
Coq au vin
2h
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min