Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ketchup
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 70 g Tomatenpüree
- 150 g Apfelsaft
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- ½ EL Birnendicksaft
- 1 ¼ TL Salz
Gewürzmischung
- 2 EL Röstzwiebeln
- 1 EL Kräutermischung, getrocknet (z.B. italienisch)
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 60 g Salz
- 50 g Paprika edelsüss
- 1 EL Knoblauchpulver
Paniermehl
- 120 g Cornflakes
Country Cuts
- 800 g Kartoffeln, festkochend, längs geviertelt
- 3 EL Olivenöl
Chicken-Nuggets
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Mehl
- 600 g Pouletbrustfilet längs halbiert, quer in Stücken (3 cm)
- Frittieröl, zum halbschwimmend Backen (ca. 0.5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3956 kJ / 946 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Älpler Magronen
45min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Pancakes, amerikanisch
40 Min
Burrito
45min
Hotdog vom Grill
2 Std.
Pulled-Pork im Burger
3h
Flammkuchen mit Speck
40 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min