Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 260 g Weissmehl
- 20 g Olivenöl
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- ½ TL Salz
- 135 g Wasser
Formen
- etwas Weissmehl zum Auswallen
- 130 g Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 180 g Crème fraîche
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 87.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Bündner-Spätzli
45 min
Knöpfli
50min
Hefezopf
2h 20min
Flammkuchen
1h 15min
Knöpfli
50min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30 min
Pizzaschnecken
1h 20 min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min