Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 140 g Puderzucker, und etwas mehr zum Bestreuen
- 6 Eigelb
- 80 g Mehl
Creme
- Zitrone, Schale und Saft
- 50 g Puderzucker
- 2 Blätter Gelatine, eingeweicht
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Puderzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
1 Std. 20 Min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Rüeblitorte
1h 10 phút
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Apfel-Meringue-Crumble
2h
Linzer Torte
1 Std.
Holunder-Jogurt-Torte
7 Std. 15 Min