Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zucker
- 1 Blätterteig, ausgewallt, eckig, (42 cm x 26 cm)
Cremefüllung
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 2 EL Maisstärke
- 1 Päckchen Vanillezucker (10 g)
- 250 g Vollmilch
- 3 Gelatineblätter, 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, ausgedrückt
- 200 g Vollrahm, gekühlt
Fertigstellung und Glasur
- 2 EL Quittengelee
- 1 EL Wasser, heiss
- 5 Tropfen Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Emmentaler Meringues
2h 15min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Käse-Spätzli
1h 10min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Knöpfli
50min
Schokoladenglace
12 godz.
Zuger Kirschtorte
4 godz.
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Rüeblitorte
1h 10min