Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Olivenöl
- 500 g Zwiebel, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 1300 g Rindshackfleisch, zerbröselt
- 2 Dosen geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree
- 2 TL Zucker
- 3 TL Salz
- 2 - 4 TL Paprika edelsüss
- 2 ½ EL Oregano, getrocknet
- 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 - 2 TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Dose Kidneybohnen, aus der Dose (à 400 g), abgetropft
- 60 g dunkle Schokolade, in Stücken (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
Alternatieve recepten
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Klassische Lasagne
2h
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3h
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4h 45 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 godz. 40 min
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Muffins mit Schoggi aus dem Eggpoacher
1h
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2h 30min
Pistazien-Guetzli
45min