Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 300 g Zwiebel, geviertelt
- 150 g rote Peperoni, in Stücken
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 g Thunfisch, in Öl oder Wasser, abgetropft
- 2 hartgekochte Eier, zerkleinert
Teig
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 50 g Weisswein
- 90 g Butter
- 1 Ei
- 25 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- Weizenmehl, zum Bestäuben
- 1 Eigelb, zum Bepinseln
- Wasser, zum Bepinseln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24.07 g
- Koolhydraten
- 61.73 g
- Vetten
- 38.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Schoggi-Cookies
30min
Beerencake
1 godz. 15 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Pouletcurry
35min
Fischstäbli an Tomatensauce
50 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Crevettencurry
35min
Spinatwähe
55 dk