Thunfisch-Empanada (Pastete)

Thunfisch-Empanada (Pastete)

4.7 93 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 Stücke

Ingrediënten

Füllung
  • Zwiebel geviertelt
    300 g
  • rote Peperoni in Stücken
    150 g
  • grüne Peperoni in Stücken
    150 g
  • passierte Tomaten aus der Dose
    200 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Thunfisch, aus der Dose, in Lake in Öl oder Wasser, abgetropft
    200 g
  • hartgekochte Eier zerkleinert
    2
Teig
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Weisswein
    50 g
  • Butter
    90 g
  • Ei
    1
  • frische Hefe
    25 g
  • Weizenmehl
    450 g
  • Salz
    1 TL
Fertigstellung
  • Weizenmehl zum Bestäuben
  • Eigelb zum Bepinseln
    1
  • Wasser zum Bepinseln

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 24.07 g
Calorieën 2904 kJ / 694 kcal
Vetten 38.85 g
Koolhydraten 61.73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...