Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
4 Portionen

Ingrediënten

Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis
  • Felchenfilet
    4 Stück
    4 Stück Lachsforellenfilet
  • Karotten in Stücken
    300 g
  • Zucchetti klein (200 g), in Stücken
    1
  • Gemüsebouillon Paste
    2 TL
    2 Gemüsebouillonwürfel
  • pflanzliches Öl
    1 TL
  • Reis parboiled (Kochzeit 20 Minuten)
    300 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer gemahlen
    2 Prisen
  • Vollrahm
    150 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    15 g
  • Senf
    2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Paprika edelsüss
    ¾ TL
  • Schnittlauch, frisch in Röllchen
    ½ Bund

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1535.8 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 4527.7 kJ / 1082.2 kcal
Vetten 40.9 g
Vezels 11.6 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 162.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...