St. Galler Bürli

St. Galler Bürli

4.9 74 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 26u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

Vorteig (Tag 1)
  • Wasser lauwarm
    100 g
  • frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
    1 g
  • Halbweissmehl
    100 g
Bürliteig und Backen (Tag 2)
  • Roggenkörner
    100 g
  • Halbweissmehl und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
    320 g
  • Wasser lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
    300 g
  • frische Hefe (ca. 10 g)
    ¼ Würfel
    ½ Päckchen Trockenhefe, (ca. 3.5 g)
  • Salz
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 1192 kJ / 285 kcal
Vetten 1 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...