Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
of ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Rösti
40min
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Russenzopf mit Cranberries
3u.
Bürli mit Roggen
12h
Landbrot Backhausart
2 Std.
UrDinkel Brot
11h
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Burebrot (Bauernbrot)
3u.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2hod. 10min
Berner Zopf
1sa 45 dk