St. Galler Bürli
TM6 TM5

St. Galler Bürli

4.9 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

Vorteig (Tag 1)

  • 100 g Wasser, lauwarm
  • 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
  • 100 g Halbweissmehl

Bürliteig und Backen (Tag 2)

  • 100 g Roggenkörner
  • 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
  • 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
  • ¼ Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
    of ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g)
  • 1 EL Salz

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1192 kJ / 285 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten