Apparaten en accessoires
Orangenkuchen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Weissmehl zum Bemehlen
-
Zucker250 g
-
Orangensaft100 g
-
pflanzliches Öl100 g
-
Bio-Orangen nur abgeriebene Schale2
-
Eier4
-
Weissmehl300 g
-
Backpulver2 TL
-
Orangensaft (optioneel) zum Beträufeln
-
Puderzucker (optioneel) zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Natrium
122.5 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1726.3 kJ /
412.6 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen mit Thermomix® Sensor
32 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Kokos Pralinen
9u.
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1u. 10min
Schneller Gugelhopf
1u. 15min
Apfelkuchen mit Streuseln
2u. 30min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Basic-Cheesecake
10u.
Getränkter Orangencake
1u. 30min
Joghurtkuchen
1u. 40min
6-Strang-Butterzopf
2u. 35min
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1u. 25min
Apfel-Rührkuchen
50min
Zitronen-Cake
1u. 5min