Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 30 g Mehl
- 20 g Zucker
- 25 g Butter, in Stücken
Hefeteig und Fertigstellung
- 2 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- 2 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 7202 kJ / 1720 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 241 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Flammkuchen
40min
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Brezel
1h 50 min
Mohnschnecken
2h 30min
Zitronenroulade
3h
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Flammkuchen mit Speck
40min
Russenzopf mit Cranberries
3h
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
Berner Zopf
1h 45min