Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 30 g Mehl
- 20 g Zucker
- 25 g Butter, in Stücken
Hefeteig und Fertigstellung
- 2 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- 2 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 7202 kJ / 1720 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 241 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40min
Zupfbrot Margherita
3h
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Dampfnudeln mit Kirschen
1h 50min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1h 10min
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Berner Zopf
1h 45min
Leinsamenbrot
1h 30min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min