Apparaten en accessoires
Landbrot Backhausart
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
35 Scheiben
Ingrediënten
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Aceto balsamico1 EL
-
Salz2 TL
-
Malzpulver (optioneel)1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
291 kJ /
70 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Karotten-Nuss-Brot
2u. 10min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min
Brötchen
1u. 40min
Walliser Roggenbrot
10u.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1u. 30min
UrDinkel Brot
11u.
Burebrot (Bauernbrot)
3u.