Apparaten en accessoires
Walliser Roggenbrot
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 Scheiben
Ingrediënten
Vorteig
-
Roggenkörner200 g
-
Wasser125 g
-
frische Hefe (ca. 5 g)⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
-
Roggenkörner400 g
-
Wasser250 g
-
⅔ Päckchen Trockenhefe, (ca. 5 g)Hefe (ca. 15 g)⅓ Würfel
-
Salz10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Vollkornbrot
4 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Toastbrot
16 Std.
Ciabatta Brot
1 Std. 45 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.