Walliser Roggenbrot
TM6 TM5

Walliser Roggenbrot

3.7 (21 beoordelingen)

Ingrediënten

Vorteig

  • 200 g Roggenkörner
  • 125 g Wasser
  • ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)

Hauptteig und Fertigstellung

  • 400 g Roggenkörner
  • 250 g Wasser
  • ⅓ Würfel Hefe (ca. 15 g)
    of ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g)
  • 10 g Salz

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
516 kJ / 123 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten