Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
of ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
St. Galler Bürli
26u. 30min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
UrDinkel Brot
11 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Waadtländer Kreuzbrot
13u. 30min