Walliser Roggenbrot

Walliser Roggenbrot

3.5 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 Scheiben

Ingrediënten

Vorteig
  • Roggenkörner
    200 g
  • Wasser
    125 g
  • frische Hefe (ca. 5 g)
    ⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
  • Roggenkörner
    400 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (ca. 15 g)
    ⅓ Würfel
    ⅔ Päckchen Trockenhefe, (ca. 5 g)
  • Salz
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 4 g
Calorieën 516 kJ / 123 kcal
Vetten 1 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...