Apparaten en accessoires
Brezel
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 Stück
Ingrediënten
Teig
-
Milch300 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
Tauchen und Backen
-
Wasser2 l
-
Natron4 EL
-
Salz½ EL
-
Meersalz, grobkörnig1 TL
-
Kaffeerahm3 - 4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
1698 kJ /
404 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Herbst 2020
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
UrDinkel Brot
11 godz.
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Toastbrot
3 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pita Brot
2 godz.
Brötchen
1 godz. 40 min
Weggli
2 godz. 5 min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min