Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksteig
- 10 g Backpulver
- 500 g Weissmehl
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei, mittelgross (53-63 g)
-
1
EL Rahm, kalt
of 1 EL Milch, kalt
Frischkäse-Buttercreme
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magerquark, kalt
- 175 g Frischkäse, kalt
- 30 g Vanillepaste
Zahlen backen
- Weissmehl, zum Bemehlen
Fertigstellen
- Schokolade, Obst, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake Pops
1h 30min
Vanillekipferl
1h 30min
Crêpeteig
1h 15min
Ganache
20 λεπτ.
Zimtsterne
1h 30min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 Min
Pancakes, amerikanisch
40 Min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30min
Erdbeertörtchen
1h 15min
Spitzbueben
1h 40min
Zitronenroulade
3h