Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksteig
- 10 g Backpulver
- 500 g Weissmehl
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei, mittelgross (53-63 g)
-
1
EL Rahm, kalt
of 1 EL Milch, kalt
Frischkäse-Buttercreme
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magerquark, kalt
- 175 g Frischkäse, kalt
- 30 g Vanillepaste
Zahlen backen
- Weissmehl, zum Bemehlen
Fertigstellen
- Schokolade, Obst, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 godz. 40 min
Kräuterfaltenbrot
1h 20 min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 Std.
Schokoladenmuffins
45 min
Pancakes, amerikanisch
40 min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min
Holunder-Jogurt-Torte
7 Std. 15 Min
Ganache
20 min
Erdbeer-Quarkroulade
1 Std. 30 Min
Thermomix® Creme für Party
25min
Schoko-Vulkan
15 min
Geburtstags-Numbercake
2h 20min