Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 15 g Zwiebelschalen, rot
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 min
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2 Std. 15 Min
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1h
Eier grün färben
55 min
Eier rotbraun färben
55 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Eier gelb färben
2h 30min
Heidelbeer-Schaum
10min
Forellen mit Gemüsereis
45min
A-C-E Smoothie
5min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min