Apparaten en accessoires
Ras el Hanout
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 Einmachglas
Ingrediënten
-
Koriandersamen1 ½ EL
-
schwarzer Pfeffer, ungemahlen1 ½ EL
-
Zimt, gemahlen1 ½ EL
-
Kreuzkümmelsamen1 EL
-
Ingwer, getrocknet, gemahlen1 EL
-
Cayennepfeffer, gemahlen1 EL
-
Pimentkörner (Nelkenpfeffer), ganz1 EL
-
Muskatnuss, gemahlen½ EL
-
Anis, ganz½ EL
-
Nelken½ EL
-
Kardamomkapseln½ EL
-
Kurkuma, getrocknet, gemahlen½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Einmachglas
Eiwitten
9 g
Calorieën
1233 kJ /
294 kcal
Vetten
11 g
Vezels
14 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Natürlich schnell DE
44 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Ghee
20min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Tikka-Paste
1u.
Ingwer-Chili-Dressing
5min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1u. 45min
Dhal
40min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2u.
Cranberry-Rosmarin-Chutney
45min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1u. 15min
Teriyaki-Pouletschenkel
2u. 5min
Pulled-Pork im Burger
3u.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min