Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Honig, nach Belieben
- 3 EL Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1613 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Spinatwähe
55 Min
Chäsfondue
20 min
Sauce Hollandaise
15min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 Min
Lauchwähe mit Schinken
1 Std. 45 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1j
Schoggichüechli
45 Min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min