Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weizenmehl
- 15 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 70 g Wasser, lauwarm
- 80 g Milch
- 10 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Füllung
- 50 g Provolone, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 400 g Mangold, weiss, Blätter geputzt und gut abgetrocknet
- 1 roter Chili, frisch, scharf
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Rosinen, alle Sorten, in lauwarmem Wasser eingeweicht
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 TL Salz
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 10 Portionen
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Pizza alla Marinara
1h 35min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 godz.
Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min