Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weizenmehl
- 15 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 70 g Wasser, lauwarm
- 80 g Milch
- 10 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Füllung
- 50 g Provolone, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 400 g Mangold, weiss, Blätter geputzt und gut abgetrocknet
- 1 roter Chili, frisch, scharf
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Rosinen, alle Sorten, in lauwarmem Wasser eingeweicht
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 TL Salz
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 10 Portionen
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Mini-Zwiebel-Küchlein
35min
Polenta
30 min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 Min
Spinatwähe
55 min
Gemüse-Chüechli
55 min
Lasagne verdi
1h 15min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min