Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 300 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet, (oder frisch, nach Belieben)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanische Tomatensauce
25min
Spaghetti Bolognese
40min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Lasagne
2h
Cocktail-Dressing
5min
Focaccia mit Zwiebeln
2u. 20min
Peperoni-Salat
20min
Tex-Mex Burger
4h 25min
Schoggichüechli
45min
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min